Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для розроблення нового виду масляної пасти були використані мікронутрієнти чорниці.
For develop a new type of butter pastes were used micronutrients blueberries.
Опис
Ключові слова
масляна паста, чорниця, мікронутрієнти, butter paste, blueberry, micronutrients, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення / Т. О. Рашевська, О. В. Свирид //Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів . - 2013. - С. 401-402.