Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.

Description

Citation

Рашевська, Т. О. Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2013. - С. 403-404.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By