Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.
Опис
Ключові слова
масляна паста, прополіс, функціональний продукт, butter paste, propolis, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2013. - С. 403-404.