Математична модель піни
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Побудована математична модель піни. Показано, що площа контакту твердої і рідкої фракцій при переводі рідини в піну зростає у 1,5 рази. Запропонована V- технологія збивання при випіканні хліба у хлібопічці приводить до збільшення об’єму хліба до 25%.
Mathematical model of foam is constructed. It is shown, that the area of contact of firm and liquid fractions while transformation of liquid into foam increases in 1,5 times. Offered V - the technology of beating while baking breads in breadmaker leads to increase in volume of bread to 25 %.
Опис
Ключові слова
технологія, сферичний сегмент, коефіцієнт купольності, technology, sherical segment, cupola coefficient, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Бібліографічний опис
Бородін, В. О. Математична модель піни / В. О. Бородін, Г. А. Циганкова // Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі : матеріали конференції, 27-29 червня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - С. 98-100.