Liquid activization while baking breads in breadmaker

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Methods of liquid activization while baking breads in breadmaker are considered.In practice new methods of activization allow to increase volume of bread to 50 % while baking breads from a grain mix.

Опис

Ключові слова

technology, breadmaker, activization, технологія, хлібопічка, активізація, технология, хлебопечка, активизация, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Borodin, V. Liquid activization while baking breads in breadmaker / V. Borodin // NEEFOOD-2013 : materials II international congress, 26-29 may. – K., 2013. - P. 70.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced