Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено комплексоутворення Pb (II) з амінокислотами, що входять до складу харчових продуктів. Отримані кількісні характеристики їх складу і стійкості використані для прогнозування протекторних властивостей харчових продуктів по відношенню до іонів Pb (II).Изучено комплексообразование Pb (II) с аминокислотами, входящими в состав пищевых продуктов. By means of metal-indicator method is studied complexformation Pb (II) with amino acid, which fragments be included in squirrel of the food-stuffs. It Is Installed that Pb (II) form with amino acid colourless complex join, which absorb the light in distant ultraviolet area of the spectrum. The Calculated constant to stability. The Broughted results of the study to abilities of some food-stuffs to link Pb (II).

Опис

Ключові слова

комплексоутворення, спектрофотометричний аналіз, токсичні метали, харчові об‘єкти, complexformation, spectrophotometric analysis, toxic metals, food objects, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Костенко, Є. Є. Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ) / Є. Є. Костенко, Т. В. Стахмич, О. М. Бутенко // Аналітична хімія, 16-19 травня 2011 р.: тези доповідей. - 2011. – С. 54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced