Сметана. Технологія та якість
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз основних причин формування вад у сметані. Наведені рекомендації щодо їх усунення.
The analysis of the main courses of the defects formation of sour cream was conducted. The recommendations of their elimination were listed.
Опис
Ключові слова
сметана, технологія, якість, вади сметани, sour cream, technology, quality, defects of sour cream
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Сметана. Технология та якість / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочное дело. – 2012. - № 6. – С. 10-11.