Сметана. Технологія та якість

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз основних причин формування вад у сметані. Наведені рекомендації щодо їх усунення. The analysis of the main courses of the defects formation of sour cream was conducted. The recommendations of their elimination were listed.

Опис

Ключові слова

сметана, технологія, якість, вади сметани, sour cream, technology, quality, defects of sour cream

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Сметана. Технология та якість / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочное дело. – 2012. - № 6. – С. 10-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced