Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.
Опис
Ключові слова
шоколадний фондан, chocolate fondan, гречане борошно, buckwheat flour, ресторанне господарство, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 81908 UA, МПК A23G 3/00 8/00 (2013.01). Склад шоколодного фондану / В. Ф. Доценко, А. В. Гаврик, Х. В. Кулікова. – № u201301759; заяв. 13.02.2013; опубл. 10.06.2013; Бюл. № 13. – 4 с.