The use of flax seeds in healthy products technologies
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Flax seeds can be used as whole, as well as to receive flour and protein products - components to develop food products with a guaranteed content of functional ingredients such as proteins, essential ω-3 and ω-6 fatty acids. Насіння льону може бути використано в цілому вигляді, а також з нього можна отримувати борошно і білкові продукти - компоненти для створення харчових продуктів з гарантованим вмістом функціональних інгредієнтів, таких як білки, незамінні ω-3 і ω-6 жирні кислоти.
Опис
Ключові слова
flax seeds, functional ingredient, healthy products, насіння льону, функціональний інгредієнт, оздоровчі продукти, семена льна, оздоровительные продукты, функциональный ингредиент, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Stetsenko, N. The use of flax seeds in healthy products technologies / N. Stetsenko, S. Krayewska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 198.