Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано спосіб виробництва твердого сиру, збагаченого фосфоліпідами та сухою сироваткою. A method for the production of cheese, enriched phospholipids and dry whey was invited

Опис

Ключові слова

функціональний продукт, сир, фосфоліпіди, білки, functional foods, cheese, phospholipids, proteins, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками / Н. О. Стеценко, Н. В. Стус // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 113.