Спосіб виробництва копчено-вареної шинки ’’Делікатесна” (Патент на корисну модель № 80718)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задача корисної моделі є розширення асортименту виробництва копчено-варених виробів шляхом виконання технологічних операцій з максимальним збереженням амінокислотного, вітамінного і мінерального складу готового продукту.
Problem useful model is the expansion of assortment of smoked-cooked products through technological operations with maximum preservation of amino acid, vitamin and the mineral composition of the product.
Опис
Ключові слова
шинка, копчено-варена, обжарювання, коптіння, ham, smoked-cooked, frying, smoking, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 80718, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва копчено-вареної шинки "Делікатесна” / Пешук Л. В., Дубяга В. М., Іванова Т. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 201214262 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.