Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм.
The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.
Опис
Ключові слова
ковбасні вироби, кальцій, фарш, м’ясна сировина, sausages, calcium, minced meat, raw meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 80261, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u2012 11770 ; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.