Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив електроіскрових розрядів на фракційний склад білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що казеїнові фракції випадають в осад, а інші знаходяться в розчині.
Опис
Ключові слова
електрофорез, фракції білків, електроіскрові розряди, электрофорез, фракции белков, электроискровые разряды, electrophoresis, protein fractions, electric-spark discharges, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 65.