Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив електроіскрових розрядів на фракційний склад білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що казеїнові фракції випадають в осад, а інші знаходяться в розчині.

Опис

Ключові слова

електрофорез, фракції білків, електроіскрові розряди, электрофорез, фракции белков, электроискровые разряды, electrophoresis, protein fractions, electric-spark discharges, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Чернюшок, О. А. Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 65.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced