Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів.
The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, інструментальні методи, якість продуктів харчування, hydrocolloids, instrumental methods, quality of food, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Мельник, О. П. Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування / О. П. Мельник, В. В. Манк // V міжнародна конференція «Стратегия качества в промышленности и образовании». – 2009. – Варна. – С. 712-713.