Investigation of antioxidant properties of extracts from selected medicinal plants

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of the work was investigation of antioxidant compounds content in extracts from plant materials, evaluation of their antiradical activity to determine the possibility of their using in different brunches of food industry as а functional ingredients or dietary supplements. Метою роботи було вивчення вмісту антиоксидантів в екстрактах з рослинної сировини, оцінка їх антирадикальної активності, визначення можливості використання їх в різних галузях харчової промисловості у якості функціональних інгредієнтів або харчових добавок.

Опис

Ключові слова

antioxidants, антиоксиданти, extracts, екстракти, phenolic compounds, фенольні сполуки, unconventional plant raw materials, нетрадиційна рослинна сировина, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Yasinska I. L. Investigation of antioxidant properties of extracts from selected medicinal plants / I. L. Yasinska, V. D. Ivanova // Actual questions of development of new drugs: book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, 25–26 April 2013. – Kharkiv : NUPh, 2013. – P. 67.