Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
wheat protein, coeliac disease, diabetes, протеїн пшениці, целіакія, діабет, протеин пшеницы, целиакия, диабет, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes / V. Kulinich, A. Gavrysh, V. Dotsenko, J. Smirnova : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 265.