Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
wheat protein, coeliac disease, diabetes, протеїн пшениці, целіакія, діабет, протеин пшеницы, целиакия, диабет, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes / V. Kulinich, A. Gavrysh, V. Dotsenko, J. Smirnova : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 265.