Improving recipe composition and technology of bread sticks

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

aromatic raw materials, carbohydrate composition, хлібні палички, бродильно-формувальний агрегат, хлебные палочки, бродильно-формующий агрегат, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Improving recipe composition and technology of bread sticks / L. Arsenieva, V. Yashchenko, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 233.