Improving recipe composition and technology of bread sticks

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

aromatic raw materials, carbohydrate composition, хлібні палички, бродильно-формувальний агрегат, хлебные палочки, бродильно-формующий агрегат, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Improving recipe composition and technology of bread sticks / L. Arsenieva, V. Yashchenko, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 233.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced