Improving recipe composition and technology of bread sticks
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
aromatic raw materials, carbohydrate composition, хлібні палички, бродильно-формувальний агрегат, хлебные палочки, бродильно-формующий агрегат, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Improving recipe composition and technology of bread sticks / L. Arsenieva, V. Yashchenko, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 233.