Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів.
Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.
Опис
Ключові слова
рецептура, асортимент, напівфабрикати, соуси, маринади, sauces, assortment, semi-finished foods, marinades, pecipe, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / С. С. Слива, Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова : Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 52–53.