Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини.
The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.
Опис
Ключові слова
антиоксиданти, топінг, плодова основа, функціональні збагачувачі, спортивна підготовка, antioxidants, topping, fruit base, functional enrichers, sports training, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стешенко, О. М. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / О. М. Стешенко, А. О. Башта // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.