Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.

Опис

Ключові слова

антиоксиданти, топінг, плодова основа, функціональні збагачувачі, спортивна підготовка, antioxidants, topping, fruit base, functional enrichers, sports training, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стешенко, О. М. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / О. М. Стешенко, А. О. Башта // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced