Fruit jelly marmalade recreational purposes
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This work is devoted to development of a process of obtaining the fruit and jelly marmalade with pectin as structurant, gelling apple and rhubarb sauce enriched by fruit juice and black elderberry and extracts of herbs (thyme, oregano and violet).
Опис
Ключові слова
marmalade, fruit juice elderberry, water and alcoholic extracts of Thyme, мармелад, сік плодів бузини, водно-спиртові екстракти чебрецю, сок плодов бузины, водно-спиртовые экстракты тимьяна, oregano and viola tricolor, материнки та фіалки триколірної, душицы и фиалки трехцветной, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Bashta, A. Fruit jelly marmalade recreational purposes / A. Bashta, T. Leschinska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 69.