Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, сорбіт, фруктоза, цукор, діабет, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery, sorbitol, fructose, sugar, diabetes
Бібліографічний опис
Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Н. М. Стрельченко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ : тези доп. – 2012. – Ч. 1. – С. 71-72.