Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована технологія виготовлення бісквітного печива із обліпиховим желе. Розроблена схема експертизи всіх етапів виробництва.
The technology of production of sponge cookies with sea buckthorn jelly. The scheme of examination of all stages of production.
Опис
Ключові слова
бісквітне печиво, експертиза виробництва, технологія, sponge cake, production expertise, technology, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Кривоносова, Ю. С. Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою / Ю. С. Кривоносова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 69–70.