Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10921
Title: Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння
Authors: Оксьоненко, С. М.
Прохоров, Олександр Миколайович
Keywords: кип’ятіння сусла
регенерація пари
коагуляція білків
boiling wort
regeneration couples
coagulation proteins
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2001
Citation: Оксьоненко, С. М. Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених — К.: УДУХТ, 2001. — C. 49.
Abstract: Варка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10921
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf790,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.