Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10921
Title: | Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння |
Authors: | Оксьоненко, С. М. Прохоров, Олександр Миколайович |
Keywords: | кип’ятіння сусла регенерація пари коагуляція білків boiling wort regeneration couples coagulation proteins кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 2001 |
Citation: | Оксьоненко, С. М. Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених — К.: УДУХТ, 2001. — C. 49. |
Abstract: | Варка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10921 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.