Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11355
Title: Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Фоменко, Веніамін Васильович
Кохан, Олена Олександрівна
Дробот, Л. Г.
Keywords: помадні цукерки
фруктоза
дозування
термін зберігання
черствіння
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
fondant sweets
fructose
dosage
shelf life
staling
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2002
Citation: Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння / А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, О. О. Гавва, Л. Г. Дробот // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 68-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2002. — Ч. ІІ. — С. 57.
Abstract: Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних цукерок можливе при використанні гігроскопічної фруктози. При проведенні експериментів частину цукру в рецептурі цукерок замінювали кристалічною фруктозою та досліджували її вплив на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості готових виробів під час зберігання, з метою встановлення раціонального дозування фруктози.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11355
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkoovrdfpvpczmzpch.pdf60,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.