Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11355
Title: | Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння |
Authors: | Дорохович, Антонелла Миколаївна Фоменко, Веніамін Васильович Кохан, Олена Олександрівна Дробот, Л. Г. |
Keywords: | помадні цукерки фруктоза дозування термін зберігання черствіння кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів fondant sweets fructose dosage shelf life staling кафедра харчової хімії |
Issue Date: | 2002 |
Citation: | Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння / А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, О. О. Гавва, Л. Г. Дробот // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 68-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2002. — Ч. ІІ. — С. 57. |
Abstract: | Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних цукерок можливе при використанні гігроскопічної фруктози. При проведенні експериментів частину цукру в рецептурі цукерок замінювали кристалічною фруктозою та досліджували її вплив на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості готових виробів під час зберігання, з метою встановлення раціонального дозування фруктози. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11355 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tkoovrdfpvpczmzpch.pdf | 60,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.