Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12800
Title: | Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення |
Authors: | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна Івчук, Надія Павлівна Остролуцька, Юлія Сергіївна |
Keywords: | морозиво оздоровчого призначення скорцонера пюре скорцонери порошок скорцонери харчові волокна пребіотики health purpose ice cream scorzonera scorzonera puree scorzonera powder dietary fiber prebiotics кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Башта, А. О. Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення / А. О. Башта, Н. П. Івчук, Ю. С. Остролуцька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 29 жовтня 2013р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 58-60. |
Abstract: | В даній роботі досліджено такі продукти переробки кореня скорцонери як пюре і порошок. При додаванні до морозива продуктів переробки скорцонери - пюре або порошку, отримуємо оздоровчий продукт, який має пребіотичну дію, що дозволяє зменшити ризик аліментарних захворювань та підвищити ефективність їх профілактики. This paper investigates such by-products of scorzonera root as puree and powder. When added to ice cream products of scorzonera processing - puree or powder, receive health product that has a prebiotic effect, which reduces the risk of nutritional diseases and increase the effectiveness of its prevention. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12800 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bashta.pdf | 236,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.