Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12800
Title: Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення
Authors: Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Івчук, Надія Павлівна
Остролуцька, Юлія Сергіївна
Keywords: морозиво оздоровчого призначення
скорцонера
пюре скорцонери
порошок скорцонери
харчові волокна
пребіотики
health purpose ice cream
scorzonera
scorzonera puree
scorzonera powder
dietary fiber
prebiotics
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Башта, А. О. Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення / А. О. Башта, Н. П. Івчук, Ю. С. Остролуцька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 29 жовтня 2013р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 58-60.
Abstract: В даній роботі досліджено такі продукти переробки кореня скорцонери як пюре і порошок. При додаванні до морозива продуктів переробки скорцонери - пюре або порошку, отримуємо оздоровчий продукт, який має пребіотичну дію, що дозволяє зменшити ризик аліментарних захворювань та підвищити ефективність їх профілактики. This paper investigates such by-products of scorzonera root as puree and powder. When added to ice cream products of scorzonera processing - puree or powder, receive health product that has a prebiotic effect, which reduces the risk of nutritional diseases and increase the effectiveness of its prevention.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12800
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bashta.pdf236,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.