Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована технологія купажованої олії яка є харчовим продуктом підвищеної харчової та біологічної цінності — має збалансований жирнокислотний склад.
The technology of blended oil which is a foodstuff high nutritional and biological value - has a balanced fatty acid composition.
Опис
Бібліографічний опис
Савчук, Ю. Ю. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином / Ю. Ю. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 наукової конференції молодих вчених, аспірантів, студентів. - К.: НУХТ, 2013. - С. 101-102.