Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14909
Title: Біологічне активування зерна тритикале
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Білановський, Микола
Keywords: біологічне активування зерна
тритикале
biological activation of grain
triticale
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Бажай-Жежерун, Світлана. Біологічне активування зерна тритикале / Світлана Бажай-Жежерун, Микола Білановский // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 42-43.
Abstract: Метою досліджень було встановлення впливу тривалого гідротермічного оброблення (холодного кондиціонування) зерна тритикале на зміну вмісту вітамінного комплексу. Підготовлене зерно проходило три етапи зволоження -відволожування за температури 12 - 14 °С протягом 28 год. The aim of the research was to establish the influence of the hydrothermal treatment (cold conditioning) triticale grain to replace the contents of a vitamin complex. Prepared grain held three stages of hydration-vidvolozhuvannya at temperatures 12 - 14 ° C for 28 h.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14909
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf754,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.