Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorНосенко, Володимир Єрофійович-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійович-
dc.date.accessioned2014-06-12T08:37:34Z-
dc.date.available2014-06-12T08:37:34Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель 51739 U Україна, А23В 7/02. Спосіб сушіння морквяних вичавків / І. Ф. Малежик, А. Т. Безусов, В. Є. Носенко, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська. – u 201002107 ; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14997-
dc.description.abstractСпосіб сушіння морквяних вичавок, який включає сушіння морквяних вичавок за допомогою надвисокочастотного випромінювання, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см при густині теплового потоку 200-300 Вт/см2 протягом 25-35 хв. Method of drying carrot pomace, which includes drying carrot pomace using microwave radiation, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of carrot husks 0,8-1,2 cm at the heat flux density of 200-300 W/cm2 for 25-35 min .uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectморквяні вичавкиuk_UA
dc.subjectмікрохвильове сушінняuk_UA
dc.subjectcarrot husksuk_UA
dc.subjectmicrowave dryinguk_UA
dc.subjectкафедра фізики-
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleСпосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51739)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent51739.pdf94,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.