Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15842
Title: | Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба |
Authors: | Івчук, Надія Павлівна Лебідь, Н. М. |
Keywords: | порошок імбиру порошок селери пшеничне борошно ginger powder celery powder wheat flour кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141. |
Abstract: | У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів. The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15842 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy 1 .pdf | 120,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.