Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15842
Title: Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба
Authors: Івчук, Надія Павлівна
Лебідь, Н. М.
Keywords: порошок імбиру
порошок селери
пшеничне борошно
ginger powder
celery powder
wheat flour
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141.
Abstract: У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів. The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15842
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy 1 .pdf120,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.