Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
листя чаю, режими сушіння, чаєсушильні машини, танін, leaves of tea, modes of drying, machines of tea-dryer, tanninum, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Шемчук, Ю. В. Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю / Ю. В. Шемчук, Т. І. Миколів, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. I. – С. 48–49.