Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Унікальний біохімічний склад насіння льону робить його цінною сировиною для створення функціональних харчових продуктів та біологічно активних добавок до їжі. Розроблення технологій повного використання всіх компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Unique biochemical composition of flax seed makes it a valuable raw material for the creation of functional foods and dietary supplements. Developing technologies make full use of all components of flax seed - is the actual current direction of the establishment of a new generation of food with a given chemical composition and properties.

Опис

Ключові слова

показники якості, насіння льону, біохімічний склад, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Краєвська, С. Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів / Світлана Краєвська, Наталія Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 16-18.