Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бобову та пшеничну клітковину доцільно використовувати при виготовленні фруктових начинок стійких при зберіганні, з пониженим вмістом цукру і збільшеною кількістю харчових волокон.
Bean and wheat fiber should be used in the manufacture of fruit fillings stable during storage, with a low sugar content and increased the number of dietary fiber.
Опис
Бібліографічний опис
Бур'ян, О. Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок / Олександр Бур'ян, Олена Запотоцька, Володимир Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 237-238.