Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17833
Title: Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Keywords: рослинна сировина
напівфабрикати
кондитерські маси
plant material
semi-finished
confectionery mass
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Янчик, М. В. Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 156.
Abstract: У зв'язку з несприятливим екологічним становищем, яке склалося в Україні, актуальною є проблема створення нових видів харчових продуктів, і в тому числі кондитерських виробів, підвищеної харчової та біологічної цінності. Due to the unfavorable ecological situation, which happened in Ukraine relevant is the problem of creating new types of foods and including confectionery, food and high biological value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17833
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148.pdf1,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.