Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17863
Title: | Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха |
Authors: | Савчук, Юрій Юрійович Усатюк, Надія Михайлівна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | білки сільськогосподарські культури волоські горіхи protein crops walnuts кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Савчук, Ю. Ю. Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха / Ю. Ю. Савчук, Н. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 178. |
Abstract: | Дефіцит білків у харчовому раціоні українців - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним зі шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білковмісної сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet Ukrainian - one of the main problems modern nutrition. One way to eliminate this problem is to use bilkovmisnoyi Vegetable raw materials in food production. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17863 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.