Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17863
Title: Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха
Authors: Савчук, Юрій Юрійович
Усатюк, Надія Михайлівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: білки
сільськогосподарські культури
волоські горіхи
protein
crops
walnuts
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Савчук, Ю. Ю. Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха / Ю. Ю. Савчук, Н. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 178.
Abstract: Дефіцит білків у харчовому раціоні українців - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним зі шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білковмісної сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet Ukrainian - one of the main problems modern nutrition. One way to eliminate this problem is to use bilkovmisnoyi Vegetable raw materials in food production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17863
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
170.pdf814,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.