We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Технологія гіркої настоянки збагаченого складу

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30- 60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак. Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30 60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.

Description

Citation

Попова, Н. В. Технологія гіркої настоянки збагаченого складу / Н. В. Попова, А. В. Рибачок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 242.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By