Технологія гіркої настоянки збагаченого складу
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування
екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30-
60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак.
Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending
extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30
60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.
Description
Citation
Попова, Н. В. Технологія гіркої настоянки збагаченого складу / Н. В. Попова, А. В. Рибачок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 242.