Дослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних мас

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В усі часи для виготовлення шоколаду какао-масло було основним компонентом і його якості приділяли достатньо багато уваги. At all times, for the manufacture of chocolate cocoa butter was the main component and its quality have paid a lot of attention.

Опис

Бібліографічний опис

Дослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних мас / М. Л. Земелько, О. С. Кондратенко, О. В. Черваков, В. В. Манк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 316.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в