Дослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних мас
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В усі часи для виготовлення шоколаду какао-масло було основним
компонентом і його якості приділяли достатньо багато уваги.
At all times, for the manufacture of chocolate cocoa butter was the main
component and its quality have paid a lot of attention.
Опис
Бібліографічний опис
Дослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних мас / М. Л. Земелько, О. С. Кондратенко, О. В. Черваков, В. В. Манк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 316.