Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18325
Title: Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: кріопротектори
заморожування
плодово-ягідна сировина
cryoprotectants
freezing
raw fruits and berries
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Сімахіна, Г. О. Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 60-61.
Abstract: У комплексі досліджень із розроблення нової технології свіжозамороженої плодово-ягідної продукції на першому етапі стоїть сортовідбір сировини. Із проведених нами досліджень з'ясовано, що при виборі рекомендованих сортів необхідно враховувати їхню придатність до промислового заморожування. The complex research to develop a new technology of fresh frozen fruit products in the first stage is sortovidbir materials. From our studies it was found that the choice of recommended varieties necessary to consider their suitability for industrial refrigeration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18325
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf141,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.