Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби антианемічного призначення, antianemic bakery products, носії заліза, залізодефіцитна анемія, фізіологічна ефективність, носители железа, железодефицитная анемия, физиологическая эффективность, iron substances, iron deficiency anemia, physiological efficiency, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис