Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення.
The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .
Опис
Бібліографічний опис
Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, С. О. Губенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 88-89.