Дослідження якості ікри лососевої
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Встановлено якість відібраних на ринку зразків лососевої ікри. Відзначено кращі торгові марки. Selected samples of eggs on the market. Established quality samples of salmon caviar. It marked the best brands.
Опис
Бібліографічний опис
Клименко, А. В. Дослідження якості ікри лососевої / А. В. Клименко, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 80.