Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Title: Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування
Authors: Баб'як, Наталія
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: бобові культури
пророщування
хімічний склад
legumes
germination
chemical composition
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Баб’як, Н. Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування / Н. Баб’як, Н. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 трав. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 75-76.
Abstract: Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf130,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.