Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222.

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів. The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery products

Опис

Ключові слова

глід, боярышник, hawthorn, порошок, powder, кондитерські вироби, confectionery, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис