Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Серед біологічно активних речовин важливого значення у виробництві макаронних виробів надають природному антиоксиданту - ß-каротину. У харчовій промисловості він набув поширення завдяки своїм технологічним та фізіологічним функціям.
Among the biologically active compounds important in the production of pasta provide natural antioxidant - ß-carotene. In the food industry it is spreading thanks to its technological and physiological functions.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, антиоксиданти, ß-каротин, pasta, antioxidants, ß-carotene, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями / Н. О. Стеценко, О. А. Кравченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 125-126.