Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Серед біологічно активних речовин важливого значення у виробництві макаронних виробів надають природному антиоксиданту - ß-каротину. У харчовій промисловості він набув поширення завдяки своїм технологічним та фізіологічним функціям. Among the biologically active compounds important in the production of pasta provide natural antioxidant - ß-carotene. In the food industry it is spreading thanks to its technological and physiological functions.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, антиоксиданти, ß-каротин, pasta, antioxidants, ß-carotene, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями / Н. О. Стеценко, О. А. Кравченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 125-126.