Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21992
Title: Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства
Authors: Пелехова, Любов Сергіївна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
біологічна цінність
заклади ресторанного господарства
рослинна олія
Institutions restaurants
vegetable oil
biological value
Issue Date: 2012
Citation: Пелехова, Л. С. Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства / Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 135-137.
Abstract: Запропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21992
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf94,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.