Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21992
Title: | Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Пелехова, Любов Сергіївна Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів кафедра готельно-ресторанної справи біологічна цінність заклади ресторанного господарства рослинна олія Institutions restaurants vegetable oil biological value |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Пелехова, Л. С. Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства / Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 135-137. |
Abstract: | Запропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21992 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.