Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23496
Title: Soy and wheat fibers usage in wheat bread production
Authors: Shydlovska, Olena
Medvid, Irina
Balyas, Natalia
Keywords: харчові волокна
пищевые волокна
dietary fibers
соєва клітковина
соевая клетчатка
soy fibers
пшенична клітковина
пшеничная клетчатка
wheat fibers
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Citation: Shydlovska, О. Soy and wheat fibers usage in wheat bread production/ О. Shydlovska, І. Medvid, N. Balias // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016, 23-26 May 2016 : Book of Abstracts. — K. : NUFT, 2016. — Р. 220.
Abstract: Сonsidered the feasibility of soy and wheat fibers usage in wheat bread production
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23496
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf145,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.