Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв.
Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.
Опис
Бібліографічний опис
Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Інна Карпюк, Нгуен Фионг Донг, Ігор Ренейський, Світлана Олійник, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 230.