Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24249
Title: | Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів |
Authors: | Сорокіна, Катерина Олександрівна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів біоактивоване зерно сочевиці борошняні вироби біологічна цінність продукції bio activated grain lentils pastry biological value of the products |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Сорокіна, К. О. Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів / К. О. Сорокіна, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 53. |
Abstract: | Провідне значення для нормальної життєдіяльності людини має достатнє надходження повноцінних білків у складі добових раціонів. Білки приймають участь в обмінних процесах та забезпеченні організму енергією на відтворення основних структур та речовин. The leading values for normal human life has adequate intake of high-grade protein in the composition of daily rations. The proteins involved in metabolic processes and providing the body with energy for reproduction of structures and materials. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24249 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.