Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24249
Title: Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів
Authors: Сорокіна, Катерина Олександрівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
біоактивоване зерно сочевиці
борошняні вироби
біологічна цінність продукції
bio activated grain lentils
pastry
biological value of the products
Issue Date: 2016
Citation: Сорокіна, К. О. Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів / К. О. Сорокіна, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 53.
Abstract: Провідне значення для нормальної життєдіяльності людини має достатнє надходження повноцінних білків у складі добових раціонів. Білки приймають участь в обмінних процесах та забезпеченні організму енергією на відтворення основних структур та речовин. The leading values for normal human life has adequate intake of high-grade protein in the composition of daily rations. The proteins involved in metabolic processes and providing the body with energy for reproduction of structures and materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24249
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf84,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.