Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Однією з задач виробництва фітосиропів є подовження терміну зберігання. Для подовження терміну зберігання виробники можуть замінювати цукровий сироп на інвертний сироп або сорбіт, використовувати природні консерванти: сорбінову або лимонну кислоту, а також проводити пастеризацію. One of the tasks of production phytosyrup is the extension of the deposit. To prolong the shelf life manufacturers can replace sugar syrup to invert syrup or sorbitol, use natural preservatives: sorbic acid or citric and conduct pasteurization.

Опис

Бібліографічний опис

Никифорук, І. В. Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів / І. В. Никифорук, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 69.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в