Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з задач виробництва фітосиропів є подовження терміну зберігання. Для подовження терміну зберігання виробники можуть замінювати цукровий сироп на інвертний сироп або сорбіт, використовувати природні консерванти: сорбінову або лимонну кислоту, а також проводити пастеризацію.
One of the tasks of production phytosyrup is the extension of the deposit. To prolong the shelf life manufacturers can replace sugar syrup to invert syrup or sorbitol, use natural preservatives: sorbic acid or citric and conduct pasteurization.
Опис
Бібліографічний опис
Никифорук, І. В. Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів / І. В. Никифорук, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 69.