Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24408
Title: | Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів |
Authors: | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | кафедра технології оздоровчих продуктів оздоровчі харчові продукти нетрадиційна сировина інуліновмісна сировина inulin containing materials health foods alternative raw materials |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Башта, А. О. Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 112-113. |
Abstract: | Дослідження показали, що така нетрадиційна сировина як скорцонера та якон містять значну кількість полісахаридів, зокрема інуліну, який має пребіотичні властивості, і тому є досить перспективними для використання в технологіях оздоровчих харчових продуктів. Studies have shown that such alternative materials as scorzonera and yakon contain significant amounts of polysaccharides, including inulin, which has prebiotic properties and are therefore quite promising technologies for use in health foods. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24408 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.