We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.

Description

Citation

Пушка, О. С. Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, В. П. Патичук, А. В. Гавриш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 401.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By