Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.
These attempts to create a modern fruit flavors.

Опис

Ключові слова

фруктові наповнювачі, десерти, консервна промисловість, fruit fillers, desserts, canning industry, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивніцька, О. М. Трушина // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : Всеукраїнська науково-практична конференція, 1-2 березня 2007 р. – С. 19-21.